Er herpes lig med ingen oralsex?

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Gæst

Er herpes lig med ingen oralsex?

Indlæg af Gæst »

Jeg er en kvinde på 20 år og blev smittet for 1,5 måneds tid siden... Aldrig har jeg fortrudt et ubeskyttet one Night stand så meget! Men efter at have kigget på dette forum, er det dejligt at se jeg ikke er alene i verden med den (lorte!) sygdom.


Jeg er single, og er helt med på at sex fremover altid er med kondom, indtil jeg finder en potentiel kæreste. Jeg er indstillet på at fortælle det, for han skal have det valg som jeg ikke fik (selvom jeg bliver utrolig ked af ved tanken om at blive forladt pga. Herpes - hvad er jeres erfaringer med dette?

Og hvad med oralsex? Jeg er jo så utrolig bange for at smitte nogen... Hvad er jeres erfaring? At undgå at modtage oralsex indtil fyren ved sandheden? Det er ellers noget jeg nyder, og jeg er bitter og ked af det over at herpes skal tage dette fra mig... Jeg har jo ikke lyst til at fortælle, hvad jeg fejler til en random dude.

Og hvad med jer, der er i et forhold? Fungerer det for jer at have oralsex, når herpes ikke er i udbrud? Eller har i alligevel smittet nogen på den måde?

herpesdater
Bidrager
Bidrager
Indlæg: 12
Tilmeldt: 22. jun 2012, 10:12

Re: Er herpes lig med ingen oralsex?

Indlæg af herpesdater »

Hej Kvinde på 20.

Jeg er utrolig ked af at høre du er blevet smittet i så ung en alder, jeg fik det selv først som 30 årig af en kvinde som havde valgt at holde det skjult for mig.
Jeg har levet med det i knap 2 år og haft udbrud i jævne mellemrum. Mit råd til dig er at du altid skal fortælle din partner om den risiko der er forbundet med sex/oralsex.
Det er jo op til den pågældende partner at vurdere om han/hun ønsker at tage den chance, alt andet vil være meget umoralsk/etisk forkert.
Skulle du alligevel vælge at have sex/oralsex uden gummi med en partner og ikke fortælle det. Vil jeg råde dig til at tage en pillekur mod herpes af egen læge. Når kuren er afsluttet og du har levet ekstremt sundt i denne periode er risikoen minimal. Men ikke noget jeg vil anbefale dig til.

Jeg kan derimod anbefale dig at benytte www.herpesdating.dk, her vil du kunne dyrke dit sexliv og kærlighedsliv helt uden bekymringer af den karakter som du omtaler. Og samtidig være med til at begrænse smitte yderligere.
Her er vi alle i samme situation :D Hvis vi nu skal se lidt positivt på det.

Mange nytårs hilsner fra herpesdater

Besvar