Hvem har smittet mig?

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Jonas

Hvem har smittet mig?

Indlæg af Jonas »

Hej,

Jeg er en ung mand, som lige er blevet ramt. Det er jeg i hvert fald ret sikker på at jeg er. Jeg har været ved lægen i dag, hvor min læge næsten var sikker på at det var herpes 2 med klamydia, da det føltes som " at tise glasskår " - det er dog blevet bedre, eller jeg bruger i hvert fald ikke 15-20 minutter på det længere, selvom der stadigvæk er lidt smerter. Jeg har også lidt nymfesknuder ved lysken, samt nogle knoppe lignende ting på min penis.

Nå men, i morgen skal jeg sende mine prøver ind og jeg er utrolig nervøs for resultatet, selvom at jeg egentlig næsten allerede har indfundet mig i at jeg har fået herpes og klamydia. Jeg har næsten 1000 spørgsmål, men for at gøre det lidt nemmere så vil jeg gerne forklare mit forløb fra da jeg har kunne være blev smittet og til nu.

Lørdag nat d. 1 december, tager jeg i byen, hvor jeg møder hende her pigen (A). Vi smutter hjem til hende, hvor vi både har oral, anal og vaginal sex.
Onsdag nat d. 5 december, tager jeg ud og får nogle øl med nogle kammerater, hvor jeg møde en ny pige (B) som jeg tager med hjem. Jeg strejfede hendes underliv med mine fingre under hendes bukser og trusser. Det var vitterligt i kun 5 sekunder, for hun sprang nærmest op da jeg gjorde det. Hun gav mig et handjob og det var dèt. Dog syntes jeg at det var lidt underligt, at hun tog med mig hjem for bare at sove, for så at ligge i min seng med bukser på. Kunne selvfølgelig godt være pga menstruation. Men måske gemte hun på noget andet?
Torsdag nat d. 6 december, vågner jeg op flere gange pga feber lignende tilstand. Dette passer perfekt med 5 dage efter at jeg havde haft sex med (A).

Jeg skriver til hende om fredagen, at jeg havde fået klamydia eller herpes og hun skulle få sig tjekket.

Hun svare så, at hun PUDSIGT nok lige havde modtaget svar fra hendes lægen samme dag. Og at hun ikke havde nogen sexsygdomme. Altså lige i den ugen ud af de 51 andre på året får hun svar fra sin læge. Det for tilfældigt til at jeg kan tro på det.

Mine spørgsmål er så.

Hvis jeg har fået det af (A) burde jeg så ikke både at have symptomer i skridtet og i munden, efter som jeg havde begge dele i kontakt med hende underliv?

Kan det så havde været noget fra hende(B) om onsdagen. For hun havde tydeligvis lyst, men valgte at havde bukserne på selvom hun lå i min seng. Jeg ved at der står at symptomer som feber osv som regel først kommer 5 dage efter, men er det overhoved muligt at jeg allerede har kunne mærke symptomer dagen efter at jeg er blevet smittet ?

Min læge sagde, at man kan have sygdommen i sig i langtid før at man så pludselig mærker til symptomerne. Og at det tit er en ting som kan " vække" det i en.f.eks stres eller sygdomme. Ville det kunne være f.eks euforiserende stoffer? Det ødelægger da lidt ens immunforsvar som sygdom osv.

Lige nu går jeg rundt i en tåget verden, hvor mit humør ikke er super godt. Jeg har lyst til at græde og få snakket ud og starte på en frisk med min nye sygdom. Problemet er, at jeg ikke har lyst til at fortælle det til nogen og slet ikke før at jeg endeligt har fået konstateret det via prøverne.

Håber virkelig at i vil hjælpe mig med dise svar.Med venlig hilsen

Jonas

malou85
Guddommelig
Guddommelig
Indlæg: 111
Tilmeldt: 4. dec 2011, 10:51

Re: Hvem har smittet mig?

Indlæg af malou85 »

Det eneste du kan forholde dig til er, at du har fået herpes. Hvem du har fået det af, er ikke godt at vide. Men jeg forstår din frustration - husker den selv. Jeg gik længe og tænkte hvem fuck der havde smittet mig. Alle fyre jeg har været i seng med, har været både almindelig samleje og oralsex - alligevel har jeg ingen symptomer ved munden og får det måske aldrig :) Forsøg med tiden at smide dette spørgsmål fra dig :)

Ja du kan have det latent i kroppen. Det havde jeg. Jeg havde været sammen med min kæreste i 3 måneder, da jeg fik mit første udbrud - og han har ikke herpes (han har i hvert fald aldrig haft udbrud). Der er mange ting, der kan tricke det. Stress, kulde, forkølelse...

Jeg forstår godt du er ked af det, men med tiden bliver det bedre. Jeg selv var grædefærdig og i panik, men har levet med det i et år nu (siden første udbrud) - jeg lever som jeg gjorde før - spiser masser af appelsiner, chokolade og nødder som ellers er så "farlig" for denne virus - og jeg dyrker masser af ubeskyttet sex med min kæreste i udbrudsfrie perioder :)

op med humøret - det bliver bedre ;)

Jonas

Re: Hvem har smittet mig?

Indlæg af Jonas »

Der er snart nu 6-7 dage siden at jeg mærkede til det første gang.
Jeg var ved lægen for 4 dage siden, hvor han også mente at det var herpes pga blærerne på skridtet, og så klamydia da det gjorde/gør ondt når jeg tisser.
Lægen gav mig en prøve med hjem, som at jeg skulle tisse i og sende til sygehuset, samt en recept på nogle piller i mod klamydia.

Jeg er nu bange for at jeg ikke blive tjekket i mod herpes og at jeg derfor har spildt 4 dage hvor jeg har kunne tag nogle piller eller andet i mod det.
Udfra denne artikel fremgår det nemlig at det er vigtigt at man behandler det først udbrud ret hurtigt for at nedsætter hyppigheden af gentagelsesudbrud og varigheden af udbruddet.
http://www.sexogsamfund.dk/Default.aspx?ID=3986

Jeg har dog samtidigt læst herinde, at man under det første udbrud skal lade kroppen håndtere det alene, så den vender sig til virusen, og dermed blive stærkere hvis der skulle komme noget på vej igen.

For mig handler det jo selvfølgelig om at nedsætte hyppigheden af udbrud fremover. Jeg vil jo for alt i verden gøre det rigtige nu, hvis jeg kan nedsætte udbudene i resten af mit liv.

Hvad skal jeg gøre? Hvad gjorde i med herpes, som meget sjældne mærker til sygdommen?

/Jonas

herpesdater
Bidrager
Bidrager
Indlæg: 12
Tilmeldt: 22. jun 2012, 10:12

Re: Hvem har smittet mig?

Indlæg af herpesdater »

Hej Jonas.

For det første jeg jeg ked af at du har fået herpes, det er en stor mundfuld at sluge samt alle de bekymringer der følger med.
Jeg har selv haft det i 2 år og har lært at leve med det og fundet ud af hvordan jeg holder det nede.
Det største problem at sluge for mig var at ens datingliv / sexliv ikke ville blive det samme igen.
Men nu er der heldigvis blevet en dansk datingside for os som er røget i den herpes fælde der.
Siden hedder www.herpesdating.dk og den kan jeg varmt anbefale.

Synes du skal råde hende pige A der muligvis har smittet dig til og at benyttet www.herpesdating.dk til sit fremtigdig datingliv så
vi undgår at der bliver smittet flere.

Ps. Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive og jeg vil altid være så behjælpelig jeg kan.
KAN VIRKELIG GODT FORSTÅ DIN FRUSTRATION

Mvh herpesdater

Besvar