Hvordan siger jeg det til en mulig ny kæreste ?

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Ro

Hvordan siger jeg det til en mulig ny kæreste ?

Indlæg af Ro » 25. jan 2008, 11:47

Maj 29th, 2007 at 15:36

En ting der har været svært for mig har været….. hvordan taler man med en anden sygdomsfri potentiel partner…..
og en anden ting…… et møde sted på nettet kunne være rart…. vi er efter sigende mange med denne sygdom… der er stor variation til hvor tit og hvordan det rammer….. jeg har ikke haft noget udbrud i snart 2 år og det sidste gjorde ikke ondt…… jeg kunne godt tænke mig et sted hvor man ikke behøver være bange for at forelske sig……. hvor man ikke skal gå og græde og så videre….. det må om ikke andet være lettere med en evt. partner der også bærer sygdommen…..?? hvad siger i???

pige

Re: Hvordan siger jeg det til en mulig ny kæreste ?

Indlæg af pige » 3. mar 2008, 09:19

Jeg har overvejet det samme, og fundet http://www.herpesdating.com, som efter sigende også skulle have et dansk afsnit. Jeg har ikke selv fået kigget nærmere på det endnu, men det lyder umidddelbart som et rigtig godt site.

Anonym

Re: Hvordan siger jeg det til en mulig ny kæreste ?

Indlæg af Anonym » 18. apr 2008, 05:26

Der er en del hysteri omkring herpes. Det er altså ikke andet end en hudlidelse, og i min (dog begrænsede) erfaring er folk meget forstående. Det er ikke slutningen på sexlivet :-)

Først vil jeg lige sige, at det er ret vigtigt at fortælle det, selv om det er lettere at lade være. Eventuelle partnere skal være i stand til at tage deres egne beslutninger. Jeg har sagt det ligeud, og der har ikke været nogle problemer. Så længe man er parat til lige at diskutere muligheder for sex, og at de er klar over smittefaren, så er det det. Så behøver man heller ikke gøre det værre, end det er, men det er det eneste rigtige, at man lader andre kende risikoen.
Jeg sagde noget i retningen af, "Før vi er sammen, bliver vi lige nødt til at tale sammen. Jeg har herpes. Det er ikke så farligt, men jeg synes du skal vide, hvad du går ind til.". Og så fortalte jeg, at det for det meste kun smitter ved udbrud, men det hos nogle også smitter imellem udbrud, at jeg helst ser, vi bruger kondom, og at hvis de er bange for smitte under oralsex, kan man bruge film til at lægge imellem osv. osv. Så talte vi lidt om det, og så dyrkede vi sex :-)

Held og lykke!

Besvar