den evige prikken / vitamin tilskud der hjælper ?

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
evig prikken
Indlæg: 2
Tilmeldt: 30. sep 2012, 11:12

den evige prikken / vitamin tilskud der hjælper ?

Indlæg af evig prikken » 30. sep 2012, 11:45

Hej Allesammen,

Dejlig at have et sted hvor man kan snakke om herpes uden at man føler sig klam og bange for folks reaktion :-)

Jeg har været smittet med herpes 2 i knap 6 år og var periode hårdt ramt, havde normalt kun udbrud på roden af mit lem men en gang havde jeg det også ved urinrørs åbningen og siden den gang har jeg ofte en følelse af prikken og svien i mit urinrør, jeg har været til læge og fået div. slange ført op i urinrøret ikke en rar fornemmelse. man kunne ikke se noget uden jeg var irriteret som også kunne skyldes andet end herpes 2. Fik noget der det hed (astronaut creme) som jeg skulle sprøjte ind i urinrøret 2 gange daglig i 14 dage. det hjalp ikke så mit spørgsmål eller nærmere råb om hjælp: er der nogen andre som har i periode i konstant prikken, sviende fornemmelse i urinrøret, hvis ja hvad gør i for at afhjælpe det ? hvis det er herpes 2 har jeg jeg ingen mulighed for selv at se det, da prikken sidder 4 cm inden i mit urinrør men har mine tvivl, at det er det, da når jeg har udbrud på roden, er det pinefuld og det er det i urinrøret ikke kun en prikken og af og til en svien især efter ornani. Så håber (bare) at det er min Psyke der driller....

Da jeg fik mit første udbrud, læste jeg en del om hvad man skulle spise af vitaminer for at mindste udbrudene og i 3 år havde jeg ikke nogen udbrud på roden kun den prikkende fornemmelse i urinrøret. Jeg spiser hverdag 3 stk longo vital og 1 stk 1000 mg l-lysine og har en tro på at det har hjulpet men min læge siger at det ikke hjælper og man bare har været heldig man ikke har haft udbrud , så står man igen med et stort spørgsmåltegn, så kunne godt tænke mig høre hvad i spiser for at holde udbrudene nede eller helt væk


håber at nogen af jer kan hjælpe :-)

Bjørka

Re: den evige prikken / vitamin tilskud der hjælper ?

Indlæg af Bjørka » 9. okt 2012, 17:28

Din læge tager fejl. Kosttilskud kan gøre en kæmpe forskel.

Mange har skrevet hvad der har hjulpet dem, du kan jo bare surfe rundt på forummet, kig også under den anden herpestype.

Hvis du gider bruge penge på det, ville jeg anbefale dig at prøve den svampekur, der står på allergikompagniets hjemmeside, den har hjulpet mig i forhold til herpes (selvom den egentlig er mod svamp), men hvis nu det er svamp du fejler, kan den jo også gøre noget der.

Forever Livings aloe vera gel, som er en del af kuren, kan du også påsmøre lokalt morgen og aften og se, hvordan slimhinden reagerer på det. NB der er forskel på aloe veramærker, ikke alle er lige rene, så vær forsigtig hvad du smører dig ind i det. Forever kender jeg som kvalitet.

H-balm control fra firmaet Forces of nature kan også bruges forebyggende som lokal påsmøring. Forebyggelse er en stor ting, når det gælder herpes. MEGET bedre end bare at vente passivt på, at udbruddene rammer en og så at prøve at begrænse dem.

God bedring.

Måske skulle du også bede din læge sende dig til en specialist. Det er ikke din psyke, men din krop, der fortæller dig, noget er på færde. Og det kan jo godt være andet end herpes. Lad ikke din læge affeje dig, og måske skulle du i det hele taget skifte ham/hende ud, så arrogant som vedkommende lyder til at være... Livet er for kort til at skulle slås med dårlige læger.

evig prikken
Indlæg: 2
Tilmeldt: 30. sep 2012, 11:12

Re: den evige prikken / vitamin tilskud der hjælper ?

Indlæg af evig prikken » 14. okt 2012, 10:40

Kære Bjørka,

Mange tak for dine forslag og vil overveje det med allegikompagniet selvom det ser meget dyrt ud og som jeg kan læse det kun er mod allegi.
Ang. det med at smøre, det kan jeg ikke da mit problem er inde i selve urinrøret ca 2 cm inde, så kan ikke påsmøres området. Det prikke næsten heletiden i den periode jeg har symptomerne og svier lidt når jeg har tisset eller haft en orgasme. Har lige været ved læge igen for at få tjekket om det kunne være noget andet men jeg hverken tegn på udbrud eller eller andre symptomer og min læge siger det kan ikke være herpes da jeg har symptomerne op til 2 måneder, så igen står jeg på bag bund, så håber at nogle af jer kan give gode råd.

mange tak :-)

kama
Helgen
Helgen
Indlæg: 69
Tilmeldt: 29. feb 2012, 21:48

Re: den evige prikken / vitamin tilskud der hjælper ?

Indlæg af kama » 15. okt 2012, 21:24

Bed din læge om at foretage en podning, næste gang det klør/svier/gør ondt i urinrøret. Evt. sammen med en blodprøve, på den måde kan du få sikkerhed omkring om du er blevet smittet med Herpes. Det din læge siger passer ikke. Man kan sagtens have langvarige og ofte udbrud. Så hvis du har følelsen af konstant svien, kan det sagtens være ensbetydende med, du har haft et udbrud, der er slået ned af dit immunforsvar, hvorefter et nyt næsten med det samme er blusset op. Måske bede om en podning for klamydia i samme ombæring, da det også kan være symptom på det. Det kan være sværet at afgøre, især når det er inde i urinrøret, da man ikke kan se om der er blærer eller ej. Men jeg går ikke ud fra, der er tale om blærebetændelse, som også omfatter svien og smerte, men samtidig også en konstant trang til at gå på toilettet ;)

Men få din læge til at tjekke dig grundigt, og ellers så bed om en henvisning til en urolog, som så skal få dig tjekket.

Besvar