Opfordring til at skrive sammen med ligesindede

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Mette

Opfordring til at skrive sammen med ligesindede

Indlæg af Mette » 25. jan 2008, 03:53

Hej

Jeg er kvinde og også smittet med herpes G, og har væet det i ret mange år. Døjer meget med det, og har svært ved sex pga angsten for at smitte. Jeg ville meget gerne kunne tale med andre om, hvordan i helt konkret forholder jer til at dyrke sex, og i det hele taget bare tale med ligesindede om alle de følelser herpes fører med sig.

Det er selvfølgelig dejligt med denne side, men hvis nogen har lyst (især kvinder som er smittet) ville jeg meget gerne have kontakt til jer, således at vi kunne tale personligt om vores erfaringer med hinanden. Og hvem ved, måske v også kunne have andre ting til fælles.

Hvis det har nogles interesse, kunne i måske oprette en gratis anonym mailadr, hvor vi kunne udveksle navne, tlf.nr, e-mail.

Håber virkelig meget, at nogenhar lyst til dette.

Vh Mette

Kathie

Re: Opfordring til at skrive sammen med ligesindede

Indlæg af Kathie » 25. jan 2008, 03:56

Hej Mette
Jeg ville også gerne ku debaterer dette problem, man føler sig ulækker og mister modet og lysten - derudover kan man sige farvel til oralsex ! Jeg fatter ikke at der ikke er fundet en kur på dette vi skriver snart 2008 - gætter på at herpes har været kendt i mange mange år, men det er klart at der tjenes mere på medicin som ikke helbreder !

Vh Kathie

Ukendt pige

Re: Opfordring til at skrive sammen med ligesindede

Indlæg af Ukendt pige » 25. jan 2008, 04:03

Hej Mette og alle jer andre,

Jeg vil meget gerne høre fra dig - og også fra andre, der er i samme båd.
Jeg er en kvinde på 32 - fik konstateret herpes i december 07…blev smittet af min daværende kæreste, der ikke mente, han havde udbrud i sit forkølelsessår…ak og ve…det fik jeg så på den mest smertefulde måde konstateret, at han bestemt ikke havde ret i. Forholdet sluttede kort efter, og nu sidder jeg tilbage og føler mig mega bange for fremtiden…vil nogen nogensinde have mig igen, og hvordan får jeg det sagt? Jeg søger også erfaringer fra andre mht. behandling osv. Lige nu er jeg meget i tvivl, om jeg har fået endnu et udbrud…føler mig totalt paranoid og kriblen og krablen alle steder…

sille

Re: Opfordring til at skrive sammen med ligesindede

Indlæg af sille » 6. dec 2008, 14:04

Sjovt jeg lige falder over denne side....jeg har en date i morgen og har lige gået og tænkt...uhhhaaa hvis vi nu skal ses igen hvornår skal jeg så nævne det? Jeg har også herpes på kønsdelene ( hedder det så herpes G?) Jeg er fyrgteligt træt af det, og jeg VIL helbredes koste hvad det vil.....Jeg tror på det er en ubalnce i kroppen så hvis jeg kan komme tidenen ubalance til livs, tror jeg på det forsvinder forevigt. Jeg har haft det i ½ år nu, fik det af min eks som meget underligt aldrig har haft noget??? Det forstår jeg ikke jeg kan blir smittet af en der aldrig har haft en udbrud? har nogen af jer andre prøvet det?

Jeg prøver lægge mærke til hvornår jeg får mine udbrud, og jeg mener ikek jeg kan se en sammenhæng i kosten. Så ha jeg tænkt på det psykiske om der kan være en sammenhæn der? sys heller ikk jeg ser noget her....jo hvis jeg er ekstremt stresset og ikke får sovet ordentlig, men ellers ikek. Og så er dte det undrer mig at jeg kan få et udbrud pludeslig uden der har været stress el søvnmangel tilstede!!! Fatter det simpelthen ikke.....Jeg NÆGTER simåelthen at min sexliv skal blive ødelagt at dette......det vil jeg bare ikke være med til.....

Jeg har hørt meget godt om longo vital, men der er lactose i hvilket jeg ikke tåler...har i andre prøvet noget naturmedicin der hjælper? Jeg NÆGTER ta lægeordineret medicin, tror ikke dette er godt for min krop!

Jeg vil oz gerne i kontakt med jeg andre og snakke om det og udveksle erfaringer....:-))

Mvh Sille 34 :-)

sille

Re: Opfordring til at skrive sammen med ligesindede

Indlæg af sille » 6. dec 2008, 14:07

hov der skulle stå 1½ år :-)

Maria

Re: Opfordring til at skrive sammen med ligesindede

Indlæg af Maria » 7. dec 2008, 02:48

Hej Sille

Jeps, man kalder det herpes g (genitalis) hvis det er på kønsdelene (mener jeg - måske er det, hvis det er type 2).

Altså, jeg ville helt klart anbefale det medicin lægen ordinerer, men hvis du nægter at tage det, er der også andet, du kan bruge. Jeg mener, der er nogle posts om dette i et af de andre rum i dette forum. Ellers har jeg i hvert fald brugt H-balm, som mange mener hjælper. Du kan ikke få det i håndkøb i Danmark, men du kan læse om det og bestille det over internettet. Derudover tager jeg lysin-tilskud, som også købes over nettet. For at mindske udbrud er det bedste simpelthen at holde sit immunforsvar oppe.

Man kan godt have herpes uden at have haft udbrud, men stadig være bærer - selv om det som oftest ikke smitter, hvis det ikke er i udbrud. Statistikken siger, hvis jeg husker rigtigt, at 25 % af voksne mellem 25 og 40 år har antivirus i kroppen, så det er jo næsten "normalt" (dette er dog både type 1 og 2).

Held og lykke med din date :)

//Maria

Arenze86
Guddommelig
Guddommelig
Indlæg: 137
Tilmeldt: 25. aug 2008, 21:17

Re: Opfordring til at skrive sammen med ligesindede

Indlæg af Arenze86 » 7. dec 2008, 15:25

Her lidt forslag uden om lægens medicin:

4 Protabs og 1 multivitaminpille
eller
4 Olivir og 4 Lysin (Begge fordelt ud på 2 gange om dagen)

Det er noget af det du kan tage. Protabs er essentielle aminosyrer (Argenin er det der er skidt og Lysin er det der dæmper det). Olivir er Olivenbladsekstrakt og er virushæmmende.

Jeg tager 4 protabs og 1 multivitaminpille og det dæmpede mine udbrud gevaldigt. Olivir giver ikke det store hos mig, så det er jeg gået væk fra.

OgsåMig

Re: Opfordring til at skrive sammen med ligesindede

Indlæg af OgsåMig » 5. mar 2009, 22:50

Kom lige over denne tråd. Jeg er også kvinde og også i trediverne.
Ideen med at skrive med ligesindede er meget god synes jeg, er den fulgt op på?

Besvar