Sex mellem to herpesramte

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Newbie

Sex mellem to herpesramte

Indlæg af Newbie » 23. jun 2012, 20:28

Fedt at der er et forum som dette hvor man kan stille spørgsmål og søge råd og viden om herpes.
I skrivende stund er jeg 4 dage inde i mit aller første herpes genitalis udbrud. YIKES! Først troede både lægen og jeg det var blærebetændelse efter en urinprøve og der ingen blærer var at se eller mærke. Det var onsdag.... Allerede fredag var situationen markant forværret og jeg måtte en tur til lægen igen. Nu kom jeg hjem med beskeden om at jeg var den heldige vinder af herpes genitalis.... WuuuHuuu NOT! Har i mange år har Herpes type 1 (ved læberne/munden) og har gennemsnitligt forkølelsessår/udbrud 2-3 gange årligt. Og ofte når jeg at "fange det i opløbet" så det har aldrig været noget stort problem for mig...
Dette var bestemt ikke tilfældet denne gang ved mit første herpes genitalis udbrud! YIKES det gik stærkt!

Fra fredag morgen til fredag eftermiddag (ca. 6 timer) eksploderede antallet af blærer fra 1 lille bitte en til mange!
Min læge udskrev straks Aciclovir tabeletter til mig og en stor tube Avirox 5% creme. 5 piller dagligt i 5 dage skulle efter sigende få udbrudet under kontrol... Og alt efter hvordan det går og om jeg får udbrud igen hurtigt vil jeg overveje den gængse 6-12 måneders behandling med Aciclovir tabeletter for at forhindre fremtidige udbrud. Jeg har nu taget 9 ud af de 25 tabeletter og kan allerede nu mærke en lille bedring. Så jeg krydser fingre for at udbrudet forsvinder sammen med de sidste tabeletter.

Nå - det var jo slet ikke derfor jeg ville skrive et indlæg.... Jeg er højst sandsynligt blevet smitte af min kæreste (forholdvis nyt forhold). Han havde for et par uger siden et lille udbrud forneden som han behandlede med zovir creme og vi holdt fingrene fra hinanden imens udbruddet stod på og endda 4-5 dage efter... Men jeg blev alligevel smittet. ØV! Nå men man skal ikke bruge energi på at græde over spildt mælk - sket er sket og nu skal jeg bare lære at tackle denne virus til dagligt.

Mine "newbie" spørgsmål:
Nu hvor kæresten og jeg begge er smittet med herpes genitalis hvordan skal vi så forholde os i forhold til vores sexliv?
Kan vi fortsætte som altid på nær når en af os har udbrud eller er der særlige forholdsregler vi bør følge?
Kan vi evt fremprovokere udbrud hos hinanden eller hvordan forholder det sig?

Er der derudover nogen af jer der har gode råd mht. vitaminer, urter, kost eller lignende som en "newbie" som jeg kan forsøge mig med?

På forhånd tak for jeres svar - ser frem til at læse dem.

Mvh Newbie'n

Newbie
Indlæg: 6
Tilmeldt: 23. jun 2012, 21:47

Re: Sex mellem to herpesramte

Indlæg af Newbie » 29. jun 2012, 08:46

Mvh Newbie

Besvar