:(

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
ohno
Indlæg: 2
Tilmeldt: 3. jan 2012, 09:21

:(

Indlæg af ohno » 3. jan 2012, 09:38

Jeg har siden søndag kunne se et par knopper og det gjorde bare nas!! I går voksede min ene skambamse så til ja.. DOBBELT! størrelse. og det gjorde SÅ ondt! I dag har jeg været til lægen med det.. sagde til hende at jeg troede jeg havde Herpes..og fortalte hende hvorfor at jeg troede at jeg havde det.. men at jeg ikke havde haft sex i ja.. 6 måneder (:S )
Tårerne begyndte bare at trille ned af kinderne på mig da jeg fortalte hende det.. hun virkede nu meget sød meeeen.. ikke engang lægen q sige ordet "herpes".. Hun sagde "det".. og "det" er et virus.. meget professionelt..:/ Følte lidt hun dømte mig.. Især da hun spurgte hvad for en prævention jeg bruger.. som om at jeg sq da bare tænke mig lidt bedre om og være mere ansvarlig! Jeg skal hente en tbl kur om et par timer.. skal tage 5 tbl, 5 gange om dagen.. Hvad for et præparat det er.. det ved jeg ikke.. ej heller hvad jeg skal gøre hvis jeg får et udbrud igen.. Så må jeg vel en tur forbi lægen igen, og ydmyge mig selv endnu en gang..

Jeg har læst lidt på denne site de sidste par dage, og det har hjulpet mig rigtig meget, til at vide at det ikke er "the end of the world" og det er en ganske alm. og udbredt sygdom.. en lorte sygdom.. men en alm. en.. Og det nok skal gå det hele! Alligevel kan jeg ikke helt lade vær med at at føle mig lidt ulækker..dum.. meget utiltrækkende.. og føler at folk kan se på mig at jeg har det.. Tanken om at skulle fortælle en ny partner at jeg har det.. Det tør jeg slet ikke tænke på.. Nu har jeg levet i cølibat i et ½ år, så kan man vel ligeså godt fortsætte ;) Ej.. Jeg synes bare at tanken om at have sex ligger så langt væk fra mig lige nu..hvem vil ha en med sådan en sygdom?? Prøver at tænke positivt.. at det er jo bare et forkølelsessår forneden.. Og der er da ikke nogle der ser ned på dem der har forkølelsessår på læberne??
Nogle der kan komme med nogle positive tanker så alt ikke ser så nedern ud lige pt??
God start på 2012 btw!

ar123
Indlæg: 9
Tilmeldt: 22. feb 2011, 17:43

Re: :(

Indlæg af ar123 » 3. jan 2012, 14:20

Hej ohno,

Dine tanker om alt dette kan både jeg og de fleste andre herinde relatere sig til. Jeg kan fortælle dig, at jeg selv har levet i cølibat rigtig lang tid, fordi jeg naturligvis ikke ville gå i seng med nogen uden at fortælle om herpes. Og jeg følte mig som dig bare lidt ulækker, og kunne slet ikke overskue tanken om at skulle tage den snak med nogen. Så valgte egentlig bare at holde mig ude af ræset.
Men nu har jeg mødt en ny fyr, og sex blev igen relevant for mig at forholde mig til. Jeg frygtede virkelig at skulle fortælle ham om det, men tog mig alligevel sammen.
Han tog det SÅ pænt. Han syntes mest af alt, at det var rigtig synd for mig, og spurgte mest ind til hvordan det har været for mig. Han gjorde det desuden helt klart for mig, at han på ingen måde fandt mig mindre tiltrækkende på denne baggrund - tværtimod var han enormt glad for, at jeg var ærlig. Og ellers så han sådan på det, at det jo bare et spørgsmål om at passe på så godt som muligt, selvom man aldrig kan være helt sikker.

Jeg har det efterfølgende sådan, at uanset hvad der sker med mig og denne fyr, så er jeg blevet bekræftet i, at man sagtens kan fortælle potentielle partnere om herpes uden at skræmme dem væk - ihvertfald hvis det er ordentlige og voksne mennesker, man har med at gøre. Det har givet mig et lysere syn på fremtiden med denne sygdom, og jeg håber at denne historie kan bidrage til det samme hos andre... :)

Gæst

Re: :(

Indlæg af Gæst » 14. jan 2012, 13:47

Hej alle sammen

Ja jeg kan så også melde mig ind i denne gruppe. Selvom lægen ikke med sikkerhed kunne sige om det var herpes,og derfor har testet for det hele og svaret foreligger først på fredag. Jeg har læst meget om det,især hvordan man skal forholde sig til sex med og uden kondom,og så børn når man når dertil.
Jeg har ikke tænkt mig at holde mig fra sex, tværtimod og lægen sagde også,at man skulle leve et almindeligt liv og holde sig fra sex når det var i udbrud. Det er heller ikke sikkert at det kommer i udbrud igen. I brochuren fra lægen, stod der at det smittede i udbrud, men der stod ikke helt hvordan man skulle forholde sig til beskyttelse eller mangel på samme. Nu tænker jeg på jer,der er i fast forhold. Hvad gør I?? Bruger I altid kondom eller hvad har I valgt? Jeg har en fast b-ven eller ven med fordele om man vil, og det er højst sandsynligt ham,der har smittet mig. Det passer med antal dage udbruddet startede efter vi sidst havde sex og ja vi brugte kondom, men han slikkede ´mig og dagen efter snakkede ham om halsbetændelseslignende symptomer...Hanstidligere kæreste led af forkølelsessår, men han sagde at de ikke kyssede når hun havde sår, men jeg ved da ikke om hun alligevel har smittet ham?? Vi har talt om det og han tog det meget pænt også selvom vi ikke ved hvem der har smittet hvem.Jeg har aldrig haft udbrud før...

Men jeg har valgt at tage det stille og roligt, har jo læst om jeres positive oplevelser med at skulle fortælle en evt ny kæreste om "problemet" og ja, er han/hun ikke oprigtig interesseret, så er vedkommende heller ikke det værd og så kommer der da en der forstår:-)
Og ja undskyld den sikkert forvirrende mail, men tankerne flyver lidt rundt og ja nogle gange håber jeg da lidt på at lægen siger, at det er klamydia eller andet, som kan forsvinde igen med den rette behandling,fremfor noget man skal tage stilling til resten af livet.
God weekend alle sammen og jeg ser frem til jeres svar.

Rie

Besvar