Herpes (HSV-2) - kys/blowjob

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Ine

Herpes (HSV-2) - kys/blowjob

Indlæg af Ine »

Hej,

Jeg blev smittet med herpes for ca. to måneder siden - formoder jeg. Udbruddet begyndte i hvert fald 5-6 dage efter jeg havde haft sex, så jeg tror ikke, jeg har haft sygdommen i mig i længere tid. Dog mærkede jeg ikke så meget til symptomerne før 10 dage senere, men når jeg kigger tilbage på forløbet, kan jeg godt se, hvornår det begyndte. Desværre kom jeg så i gang med behandlingen ret sent og det meste af min sommer blev ødelagt og jeg fik selvfølgelig samtlige symptomer + blærebetændelse og svamp i skeden. De synlige symptomer forsvandt efter 1½-2 uger, men det var først efter 4 uger, at jeg rigtig kunne presse min urin ud.

Nu har jeg så fået et udbrud igen - opdagede et lille sår tæt på skedeåbningen og er bange for der også er ved at komme nogle tættere på numsen. Yes yes, jeg havde også anal - og oralsex den aften, jeg blev smittet med herpes. Anyway.. Jeg skulle alligevel til gynækolog i dag (god timing) og jeg fik piller med og jeg synes min gynækolog virkede til at have ret godt styr på det med herpes - burde han selvfølgelig også have. Han sagde i hvert fald, at hvis jeg fik hyppige udbrud fremover, så skulle jeg kontakte min læge, så jeg kunne komme på forebyggende kur. Det skulle han nok hjælpe mig med, sagde han.

Jeg fik dog aldrig spurgt ham om nogle de spørgsmål, jeg har omkring herpes, så jeg håber nogle af jer debattører herinde kan hjælpe mig.

Jeg er tvivl om, jeg kan kysse med fyre, når jeg har udbrud? Jeg har ikke forkølelsessår, men jeg blev jo også smittet med herpes i munden, i og med jeg gav blowjob - hvilket gav en slem hoste ved det første udbrud. Pt. føler jeg ikke ubehag i halsen.

Så vil jeg også høre, om jeg kan give blowjob til en evt. fast kæreste (som er blevet testet, før vi begiver os ud i de lege) i fremtiden, når jeg har udbrud i de nedre regioner?

Og så tænkte jeg på, om man kan bruge dildo, når man har udbrud, eller er det for risikabelt ift. at bringe smitten videre andre steder på kroppen?

Jeg har det ok med, at jeg selv er blevet smittet. Det er til dels min egen skyld, da jeg valgte ikke at bruge kondom. Jeg stolede blindt på ham, jeg elskede - og ignorerede til dels nok risicis. Mine alarmklokker burde have stoppet mig, da han for års tid siden smittede mig med klamydia. Men mit hjerte kunne bare ikke give slip. Det er sådan lidt med det meste i livet, synes jeg. Man tænker ikke altid over konsekvenserne ved de ting, man gør, før det så går galt. Jeg skal helt sikkert prædike videre til eventuelle børn. Heldigvis er intet så skidt, at det ikke er godt for noget andet.
Dog vil jeg nødig have på samvittigheden, at have smittet en anden, så jeg vil bare gerne tage alle de forholdsregler, jeg kan - og nu er jeg efterhånden ved at have styr på de fleste ting. Resten må vel komme med tiden, når jeg finder ud af, hvordan "min herpes" er.

Besvar