Det er som om jeg er allergisk for sex?!?!?!

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
ØValtså!
Indlæg: 1
Tilmeldt: 15. jan 2011, 16:53

Det er som om jeg er allergisk for sex?!?!?!

Indlæg af ØValtså! » 15. jan 2011, 16:54

ej alle sammen..

Ja, jeg er så også en af de "heldige" der netop for tre uger siden har fået konstateret herpes for neden.. Jeg har i den grad været uheldig med mit underliv, og må faktisk ærligt indrømme at jeg simpelthen er SÅ ked af det og ikke ved hvad fanden jeg skal gøre

Min eks-kæreste som jeg havde gennem 5 år gav mig i starten af vore forhold HPV-virus (kønsvorter) og klamydia, når man er forelsket kan man "tilgive" meget - trods det at han sagde han var blevet tjekket før vi smed kondomet. Han var min 3. sex partner, de andre to var med kondom og kun tre gange.. At han gav mig HPV virus er ikke noget han har vidst han havde, så hvad skulle han have gjort anderledes... Men men men, han har så været så forbandet herlig at bolle udenom og oven i købet UDEN KONDOM så nu har jeg fanme også fået Herpes. Ikke nok med at min HPV har giver mig nogle celleforandringer så jeg regelmæssigt er til gynekolog og få taget biopsi, nu kokser mit underliv også fuldstændig med herpes. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre!
Jeg har ikke nogen fast sexual partner, og kunne selvfølgelig ikke finde på at have sex i perioden med udbrud! - ikke at man har lyst til det.. Men det er som om at der kommer VOLDSOMT udbrud når jeg har haft sex, er det noget i andre også oplever? Det er simpelthen så freaking belastende, specialt når man kun er 23 år gammel, kan lide sex og ikke engang har opført sig "billigt", bare spildt 5 år af ens liv på et menneske der har SÅ lidt respekt for mig og mit helbred.

Jeg har meget svært ved at forene mig med denne sygedom, måske fordi det er så tabu.. Men jeg kan ikke sove for det, pillerne virker ikke og jeg har haft 5 udbrud på 14 dage og det er et HELVEDE! - så hvis i har nogle råd til mig, så endelig hjælp :)

tjow
Helgen
Helgen
Indlæg: 98
Tilmeldt: 13. feb 2010, 01:42

Re: Det er som om jeg er allergisk for sex?!?!?!

Indlæg af tjow » 17. jan 2011, 00:27

Vil bare fortælle, at herpes i starten ofte er, som du oplever det. F.eks. for mig selv. Man har ustandseligt udbrud, og de forværres af sex. På sigt bliver det langt fra sådan. Udbrudene bliver færre og LANGT mildere (til eksempel får jeg aldrig blærer efter forebyggende behandlinger, altså - de pinke spots når aldrig at "briste")... du bør tage Aciclodan 2 x dagligt for i det mindste at være fri for at tænke på herpes :) Desværre er kombinationen kønsvorter og herpes jo også ret almindelig. Det er de to mest almindelige sygdomme, man kan have dernede, så selvom det føles som nogle uheldige ting, er du langt fra ene om det.

Besvar