Tja Virussen er stadig dum

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Blue83
Bidrager
Bidrager
Indlæg: 23
Tilmeldt: 23. apr 2010, 17:51

Tja Virussen er stadig dum

Indlæg af Blue83 » 5. dec 2010, 23:10

Hej Alle..

Så er jeg tilbage igen.. Så er det lidt over 8 måneder siden jeg fik Herpes 2 konstateret. Jeg indrømmer at jeg ikke er blevet særlig meget klogere ¨på denne virus :roll:

Jeg har ikke haft en sex partner i laaaang tid fordi jeg stadig ikke kan bære tanken om at sku sige det til en fyr. Jeg synes at jeg har udbrud konstant, men det skal så ooså lige siges at jeg på ingen måder tænker over hvad jeg spiser. Spiser slik, chokolade nødder osv osv. Jeg drikker stadig når jeg er til fest, så der er jeg heller ikke særlig god. Jeg er lidt ligeglad da jeg ikke har eller vil have fyr på. Jeg har haft chancen masser af gange for at starte et bekendtskab med en sød fyr. Jeg føler mig bare stadig ikke klar til at dele det med en der måske kan dømme mig udfra det.
Jeg fortalte det til en eks kæreste, hulkende og vrælende og jeg ville bare væk fra ham. Han tog det pænt og sagde at det ikke var noget slemt overhovedet, hørte dog ikke fra ham efter det så...... Det har skræmt mig fra at prøve igen. Jeg er stadig utrolig trist over den her virus og synes det er noget lort. Jeg er jo helt sikker på aldrig at finde en dejlig fyr der ville kunne acceptere min dumme :evil: virus fjende for livet :cry:

Jeg er stadig ikke helt 100% på hvornår jeg har udbrud.. Jaa dumt det ved jeg. Jeg tager bare nogle piller når det klør og svir lidt. Jeg burde måske begynde på noget forebyggende og holde mig fra chokolade og nødder.
Der var ikke rigtig nogen hensigt med mit brev.. Bare nogle tanker jeg kun kan dele med jer herinde. Ha en dejlig december.

Besvar