Lyder det helt forkert at have sex uden at sige det ?

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Arenze86
Guddommelig
Guddommelig
Indlæg: 137
Tilmeldt: 25. aug 2008, 21:17

Re: Lyder det helt forkert at have sex uden at sige det ?

Indlæg af Arenze86 » 11. sep 2011, 14:35

Vil så lige tilføje:
Ubeskyttet eller ej - der skal ALTID informeres om det.

Gæst

Re: Lyder det helt forkert at have sex uden at sige det ?

Indlæg af Gæst » 11. sep 2011, 15:32

Ja, det skal der...

Det handler om, at give andre det valg, man selv gerne ville have haft!

herpesdater
Bidrager
Bidrager
Indlæg: 17
Tilmeldt: 22. jun 2012, 10:12

Re: Lyder det helt forkert at have sex uden at sige det ?

Indlæg af herpesdater » 29. jun 2012, 10:49

Hej alle sammen.

Synes bestemt også det er helt forkert at go all the way i sengen, der er andre muligheder... Ærlighed, Iøvrigt har 70 % af befolkningen HSV1 i blodet og 35 % HAR HSV2 i de nedre dele i Danmark, så må ikke der burde findes en partner deriblandt.


Jeg har samme problem som alle jer andre herinde med hsv1 og hsv2. Når det kommer til dating, er det bare et tabu og bare så svært at finde en partner ude i by livet.
Man skulle næsten tro, det er alle os med hsv der sidder derhjemme og holder os tilbage.
men nu har jeg fundet en site der hedder www.herpesdating.dk som er dansk og ser meget seriøs ud.
I kan jo sprede nyheden videre herinde og så kan vi jo mødes på www.herpesdating.dk til en gang dating
Ps. Sitet er ny startet og der vil komme noget med gratis medlemskaber her i starten for en periode, har jeg ladet mig fortælle.

Hilsen herpesdater :D

ar123
Indlæg: 9
Tilmeldt: 22. feb 2011, 17:43

Re: Lyder det helt forkert at have sex uden at sige det ?

Indlæg af ar123 » 6. sep 2012, 21:10

Jeg kan forstå, at mange har gode erfaringer med at fortælle en ny partner om herpes før sex. Måske nogle flere vil dele versioner af, hvordan I får det sagt på en god måde?
På forhånd tak :)

Gæst

Re: Lyder det helt forkert at have sex uden at sige det ?

Indlæg af Gæst » 30. sep 2012, 11:28

Undskyld, men synes virkelig den nye side - herpesdating er dårlig... Den er rodet og uoverskuelig og alle står til at være 42 år - hvad sker der lige? Hvis I skal lave sådan en side, så gør det ordentligt - det andet er jo helt til grin....

Bjørka

Re: Lyder det helt forkert at have sex uden at sige det ?

Indlæg af Bjørka » 9. okt 2012, 17:50

Til den, der startede tråden... Du skriver, du er dybt forelsket i fyren... og derfor overvejer bevidst at udsætte ham for smitterisiko med en uhelbredelig sygdom. Måske skulle du tænke over modsigelsen i det udsagn?

Du tænker jo kun på dig selv - ikke på ham. Du er bange for at miste ham - det er egoisme der driver dig. Hvis du virkelig holder af ham, så tænk på HAM i stedet for på dig selv: beskyt ham mod den lidelse og sorg, herpes ville påføre ham.

Jeg forstår godt de folk, der siger TIL SIG SELV: "herpes er ikke jordens undergang" - man skal jo leve med det, når man først har det. Det er godt at tænke positivt på egne vegne.

Men når det gælder ANDRE, kan man ikke tillade sig at glemme, hvor ondt et udbrud kan gøre, hvor grimt det kan se ud - eller en barsk "detalje" som at den hyppigste infektionsbetingede form for blindhed i USA skyldes herpes... eller at herpes i særlig uheldige tilfælde, hvor den rammer nerver i næsen, kan vandre videre ind i hjernen og give hjernebetændelse, der er dødelig i over halvdelen af tilfældene. "Man dør ikke af herpes" er ikke 100 % sandt. Slå det op.

Man skal ikke gå og blive paranoid af den grund - langt de fleste rammes ikke så hårdt af virus. Men den KAN slå så hårdt, og derfor har man pinedød et ansvar overfor sine medmennesker: at informere dem, så de selv kan vælge risikoniveauet, de vil gå ind til.

Dertil kommer, at selv om herpes ikke i sig selv er dødelig i de fleste tilfælde, så er den med til at svække immunforsvaret til stadighed; den udgør en belastning for kroppen som helhed. Så selvfølgelig er man bedst tjent med ikke at have herpes.

Man må se virkeligheden i øjnene.

Jeg blev selv smittet af en, der løj for mig. Mit liv ville have været rigtig meget anderledes uden kronisk herpes. Det er jo heller ikke kun sexlivet... men de omfattende diætrestriktioner, jeg har måttet pålægge mig... Og alle de dage af mit liv hvor jeg skulle stirres på af folk på gaden, hævet og deform. Han har meget på samvittigheden efter min mening.

Besvar