Kan jeg have smittet ham

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Nysmittet

Kan jeg have smittet ham

Indlæg af Nysmittet » 25. aug 2010, 06:15

Hej

Ja, så er jeg her igen. Har endelig accepteret denne her sygdom, og har egentligt vænnet mig til at leve med det. Men har da stadig spørgsmål. Så her kommer lige et mere.

Jeg har mødt en rigtig sød fyr, som er ligeglad med at jeg har herpes, dejligt at vide at der findes nogle som vil en, selvom man har denne her møg sygdom.

Jeg er dog kommet i tvivl, om jeg er kommet til at smitte ham. Problemet er at vi havde sex i mandag, godt nok med kondom, men vores kønsdele rørte hinanden inden kondomet kom på. Jeg havde kigget mig selv med et spejl inden, for at være sikker på at der ikke var et udbrud og har heller ikke kunnet mærke at der har været noget på vej.

Men i nat vågner jeg så ved at det klør, og kan se at jeg er lidt rød, så starter straks på piller, selvom jeg ikke er sikker på at det er et udbrud (har tidligere kunnet mærke lidt i benene inden et udbrud er på vej, hvilket jeg ikke har kunnet mærke denne her gang).

Men mit spørgsmål er så om han kan være blevet smittet, når vi har været sammen 1,5 dag inden jeg kan mærke at det klør?? Ønsker virkelig ikke at give det her videre, og frygter da også lidt hvad der sker, hvis jeg har smittet ham.

Håber I kan hjælpe mig...

Nysmittet

Besvar