Er det herpes?

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Q50

Er det herpes?

Indlæg af Q50 » 10. feb 2010, 11:33

Jeg mødte min nye kæreste for ca. et halvt år siden, efter jeg havde været i et meget langvarigt ægteskab. For en måneds tid siden fik jeg meget ildelugtende udflåd og gik til lægen. Han gav mig en kur med canesten uden at undersøge mig. Jeg mente ikke selv det var svamp, da jeg ikke havde kløe eller svie, men tog alligevel canesten kuren. Lugten forsvandt også, men til gengæld fik jeg nu kløe og svie og gik til lægen igen. Denne gang gav han mig en henvisning til gynækolog - igen uden at undersøge mig. Mens jeg ventede på at komme til gynækolog fik jeg vandladningsproblemer. Jeg kunne slet ikke tisse - følte hele tiden jeg skulle, men så snart jeg satte mig på toilettet, kom der bare intet ud. Jeg klemte og pressede som ved hård mave bare for at få nogle dråber ud. Ca. 2-3 gange i døgnet lykkedes det kun at kunne tisse lidt.
Gynækologen fandt ingen bakterier i min urin, men gav mig alligevel en kur med selexid. Denne hjalp overhovedet ikke. Så fik jeg en ny kur med sulfa og efter et par dage begyndte det at blive lidt lettere at tisse, men det sved - især i starten af vandladningen. Samtidig fik jeg nogle gange ligesom "kramper" - når jeg tissede kunne det hele pludselig krampe sammen så det hele stoppede. Tilbage hos gynækologen, nu havde denne taget prøver fra skeden og fundet tarmflora der, så en ny kur med zidoval.
Først her fortæller min nye kæreste mig, at han har Herpes G, så han håber da ikke det er det jeg har fået.....
Jeg er så chokeret at jeg ikke ved hvad jeg skal tænke lige nu. Kan det være herpes jeg har? Vi har dyrket ubeskyttet sex, da han ikke mente han smittede fordi han ikke har haft udbrud i lang tid. Han har haft herpes i 10-15 år og siger han altid kun har haft meget få og lette udbrud. Derfor føler han sig ikke syg, og sagde derfor ikke noget om det. Jeg føler mig alligevel så ked af, at han intet sagde, så jeg selv kunne have vurderet om jeg turde tage risikoen for smitte.

tjow
Helgen
Helgen
Indlæg: 98
Tilmeldt: 13. feb 2010, 01:42

Re: Er det herpes?

Indlæg af tjow » 20. mar 2010, 02:48

Det er fandeme svært det der med at sige det til partneren, og det er virkelig elendigt af os, at vi ikke gør det... især fordi nogle kan være hårdere ramt af det end andre, således at en symptomfri vælger ikke at sige noget om det, fordi det jo "ikke er så slemt", hvorefter vedkommende så giver det til en person med et svagere immunforsvar, som deraf vil få flere/værre udbrud... ikke smart.

Skal ikke kunne sige, om du er blevet smittet dog. Dine symptomer kender jeg overhovedet ikke i sammenhæng med herpes... så lad os håbe, du ikke er smittet :-) Vil sige, man ikke er i tvivl, hvis man har et herpesudbrud: det prikker, det svier/klør, kan rødme/hæve/væske... men man vænner sig sgu til det, haha.....

Besvar