svømmehal?

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Marlen

svømmehal?

Indlæg af Marlen » 25. aug 2008, 23:21

Jeg har lige fået konstateret herpes så er i disse dage opsøgende på emnet. Må indrømme at jeg er blevet noget forskrækket. Hvorfor pokker er Herpes ikke mere oplyst og advaret imod. Jeg er selv blevet smittet trods brug af gummi og men var helt uvidende om at han var smittebærer. Var ikke blevet oplyst af min sexpartner og det gør mig selvfølgelig ekstra harm bagefter.

Mine tanker går i forhold til mange ting og derfor læser jeg en masse på dette site som har gjort mig en del klogere...

Men så kom jeg i tanke om smittefare udenfor soveværelset! Hvor nemt smitter det? Hvad med feks svømmehalsbesøg? Ved selvfølgelig godt at med udbrud med blærer så skal jeg holde mig væk, men nu har jeg jo også læst at man kan smitte uden egentlig at vide at man har et udbrud og tegn på et. Så er det da ikke nemt!!!!! Skal man så bare leve i en evig angst for at smitte andre???

Mvh Marlene

Gæst

Re: svømmehal?

Indlæg af Gæst » 26. aug 2008, 21:17

Hej du. Jeg havde selv spekulationen omkring svømmehal, da jeg blev smittet for 2 år siden. Efter at have talt med 2 læger, så fik vi lige tingene lidt ned på jorden, ja ved ikke med dig, men det havde jeg bare lidt svært ved at få som nysmittet.
Du kan godt gå i svømmehal!!! Skulle der være noget, så er der altså så meget vand, at virus vil blive så "fortyndet" ( kan ikke lige huske hvad udtryk lægen brugte), så tag du bare afsted. Ja, personligt vil jeg nok ikke ligefrem tage afsted, hvis jeg har det i udbrud, men hvis ikke jeg har udbrud, så tager jeg altså afsted. Desuden har jeg ofte set andre i svømmehallen med forkølelsessår ved munden, de kan vel smitte lige såvel som os der har forkølelsessår andetsteds.

Besvar