Jeg er blevet herpesfri og vil dele kuren

Skriv et svar


For at hindre automatiserede tilmeldinger og indlæg, bedes du besvare spørgsmålet.
Smileys
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBkode er slået FRA
Smileys er slået TIL

Gennemgang af emne
   

Udvidet visning Gennemgang af emne: Jeg er blevet herpesfri og vil dele kuren

Re: Jeg er blevet herpesfri og vil dele kuren

af Herpes_nej tak_68 » 3. mar 2019, 13:45

Hej alle,

Jeg var lettet og positiv da jeg fandt dette indlæg, og er som alle I andre startet på kuren tilbage i november 2018.
I januar 2019 blev jeg så modig, at jeg slap mine herpes piller, som jeg har i flere år har indtaget forebyggende med stor succes (800 mg dagligt)
1. februar 2019 fik jeg for første gang nogen sinde et herpes sår på munden??? og her den 1. marts fik jeg et kæmpe udbrud på ballen (hvor mine udbrud typisk kommer 1-3 gange om måneden.)
Jeg er derfor bange for kuren ikke bider på mig?
Men er det for tidligt at opgive?
Synes jeg kan læse flere af jer har oplevet mildere og mindre udbrud.

Kh. Anita

Re: Jeg er blevet herpesfri og vil dele kuren

af Dan » 15. okt 2018, 20:29

Hjælp jeg har haft smerter i penes åbning i 7 uger nu. Det føles som om det brænder og stikker. Og den er lidt rød ved åbning. Jeg er testet negativ for alle kønsygedomme. Jeg havde en dag blære i penis inde i åbning. Men det gik væk efter 2 dage og da kom ikke så. Jeg er ved at blive skør. Som sagt havde jeg sex med en ny pige for 7 uger siden. Og havde smerter i penis dagen efter. Jeg var hos lægen, han siger han ved ikke hvad det kan værer. Jeg tænker om det kan værer herpes???

Re: Jeg er blevet herpesfri og vil dele kuren

af Peace1969 » 19. jun 2018, 07:36

Hvad har du gjort for at blive fri for udbrud? Synes mit kan vare over næsten 14 dage. Har du spist aciclovir? Er forresten også i tvivl om man skal spise dem igennem hele forløbet

Kh Rikke

Re: Jeg er blevet herpesfri og vil dele kuren

af Peace1969 » 19. jun 2018, 07:35

Hvad har du gjort for at blive fri for udbrud? Synes mit kan vare over næsten 14 dage. Har du spist aciclovir? Er forresten også i tvivl om man skal spise dem igennem hele forløbet

Kh Rikke

Re: Jeg er blevet herpesfri og vil dele kuren

af Torden » 15. jun 2018, 20:12

Jeg vil bare lige sige at mit første udbrud for et halvt år siden var et helvede!! Så smertefuldt og sengeliggende en uge, sår overalt både for og bag. Spiser Lysin og ved ikke om det hjælper da jeg startede med det med det samme. Har haft ca tre-fir små udbrud siden og det har bare været INGENTING til sammenligning. Kun en enkelt knob eller to og de er aldrig blevet til sår. Så jeg er helt fortrøstningsfuld. Jeg ser herpes som et mindre irritationsmoment men bestemt ikke noget der har større indflydelse på mit liv. Og jeg fandt også ud af at flere veninder og familiemedlemmer havde det. Det er ikke så unormalt.

Re: Jeg er blevet herpesfri og vil dele kuren

af leaa96ab » 21. maj 2018, 12:47

Men Pedersen84, - jeg føler med dig, sådan havde jeg det også og kan stadig føle det sådan, hvis smerten er slem. Det er helt normalt,hvad du føler. Det er evt nødvendigt at fortsætte med anti-viruskuren forebyggende også. I starten. Mange har draget nytte af vitaminkuren. Det lindrer for mig at bruge isterninger i et stykke stof og lægge det mellem benene. Der er også kløe-og smertestillende salver, -xylocain kan fås i håndkøb på apoteket og mä påføres slimhinder. Den har god effekt, synes jeg.

Re: Jeg er blevet herpesfri og vil dele kuren

af leaa96ab » 21. maj 2018, 12:36

Herpesudbrud skyldes ingen "manifestation af skam". Det lyder som noget middelalderligt hokus pokus. Jeg har lidt meget og jeg har aldrig skammet mig over min seksualitet eller min herpes. Der er bare nogle,der kan fä flere udbrud enten pga. defekt dna (ca. 20% ), kost og naturligvis stress. At have haft type 1 før type 2 kan muligvis ogsä gøre et forløb mildere. Men de fleste får færre udbrud med tiden.

Re: Jeg er blevet herpesfri og vil dele kuren

af Sol » 20. maj 2018, 09:30

Kære @Pedersen84,

Det lyder som om du har et førstegangs udbrud. De fleste går igennem lidt af et smertehelvede ved deres primære udbrud, og det er ikke unormalt at det kan vare nogle uger. Det hjælper at tage en aciclovir kur! Hvis du allerede har taget en 5 dages kur som ikke har slået det ned, så ring til din læge og bed om flere piller!

Mht. Det følelsesmæssige, så skal det nok blive bedre. Herpes er meget normalt! Da jeg blev smittet havde jeg allerede en veninde der havde det, og fandt hurtigt ud af efterfølgende, at tre af mine andre veninder, plus nogle familie medlemmer også havde det. Det skal nok gå! Hvis du nogensinde får udbrud igen, vil de ikke være så slemme som det du har nu!

Vitaminkuren lyder super! Giv også dig selv masser af kærlighed! Der er nogle der siger at herpes er en fysisk manifestation af skam!! Så prøv måske at mærk efter om du skammer dig over noget -måske din seksualitet? Fortæl dig selv at du er helt uskyldig, og mind dig selv om alle de gange du har gjort noget ærefuldt (ære er det modsatte af skam). Vores tanker og følelser er vigtige for vores helbred! Du er smuk og dejlig og helt perfekt! Sådan er det bare.

Knus til dig

Re: Jeg er blevet herpesfri og vil dele kuren

af Pedersen84 » 19. maj 2018, 08:57

Hej alle.
Ny her på siden. Sidder midt i helvede. Et herbes udbrud. Det startede som hvad jeg troede var svamp. Men så kom der små røde revner, og for en uge siden opdagede jeg så små blærer. Så har haft ondt i over 2 uger nu. Og synes ingen bedring der er. Stadig fyldt med små væskende gule blærer i hele skeden. Og er hævet så det ligner nærmest der er en kæmpe blærer der nægter at springe. Synes ikke der er bedring overhovedet. Det bliver bare ved. Er ret sikker på der er ved at komme en ved endetarmen også... Kan det passe at det bare bliver ved og ved?? Er fuldstændig desperat. Har lige bestilt vitamin kuren på nettet. Er villig til alt... Føler mit liv er ødelagt. Jeg har ondt at jeg ingenting kan. Mit liv er gået i stå, og sidder bare og tænker av...

Re: Jeg er blevet herpesfri og vil dele kuren

af Hej » 10. maj 2018, 12:34

Hej.
Bare lidt usikker ifm Lysin-kuren. Lotus skriver at man tager Lysin morgen og aften efter maden.
Men i andre steder kan man også læse at man skal tage lysin på tom mave mellem måltider eller forud for måltid.
Hvad tænker I og hvornår plejer I at tage dem?
Mange tak :)
Mvh Jesper

Top