Er Longovital bedre end andre vitamin/mineralpiller?

Skriv et svar


For at hindre automatiserede tilmeldinger og indlæg, bedes du besvare spørgsmålet.
Smileys
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBkode er slået FRA
Smileys er slået TIL

Gennemgang af emne
   

Udvidet visning Gennemgang af emne: Er Longovital bedre end andre vitamin/mineralpiller?

Re: Er Longovital bedre end andre vitamin/mineralpiller?

af Lisette » 3. jul 2018, 10:21

Jeg ved at det er længe siden denne tråd er lavet, men ville lige dele dette med jer alle:

L-Lysine er umiddelbart der der er dokumenteret for at afhjælpe herpes, både forbyggende og så en højere dosis når man har udbrud.
Personligt har jeg det i halsen, så der er ikke mulighed for at smøre en creme eller andet på.
Men L-Lysine hjælper ihvertfald på type 1 herpes (forkølelses sår, det i halsen osv.)

Ydermere, så er Arginine en ting der fremmer herpes, så undgå for meget chokolade og alle slags nødder og frø når man har udbrud, da
der er betydeligt mere arginine end lysine i disse fødevarer. Hvis jeres herpes er aggressivt, så prøv at undgå det til hverdag også.
Jeg håber dette måske kan hjælpe nogle. :D

Re: Er Longovital bedre end andre vitamin/mineralpiller?

af Bjørka » 15. okt 2011, 16:10

Jeg ved ikke hvorfor. Men kan konstatere, at 3 longovital daglig (til morgenmaden) hjælper mig mærkbart. Andre vitaminpiller har ikke hjulpet med samme tydelige effekt. Så jeg spiser fast longovital. Men som en læge, jeg kender, siger: Alle mennesker reagerer unikt. Så nogle vil måske ikke opleve en effekt. Andre kan holde herpes væk alene med longovital. Det kan jeg ikke, jeg behøver andre supplerende ting. Men longovitalen er en af de vigtige faktorer. Jeg tror enhver må prøve sig frem: "hvad virker på mig og hvad ikke".

Re: Er Longovital bedre end andre vitamin/mineralpiller?

af 1956 » 26. jun 2010, 16:32

[Generelt er vitaminpiller gode. Longo Vital er vist bare et eksklusivt kosttilskud med urter o.lign., så vidt jeg husker. Den er nok bare ekstra god, men ellers er vitaminpiller generelt med garanti gode.[/quote]

Kan se at de 5 urter i Longovital måske kunne have en antiviral effekt - men jeg vil mene, at har man behov for et vitamintilskud - så må man også være i underskud med mineraler - hvor en række mineraler har afgørende betydning for huden - kan f.eks. ses her [Link slettet af redaktionen] (skal ikke ses som en reklame eller anbefaling af noget)

Bemærk også hvordan D-vitaminet har afgørende betydning for optagelse af en række vigtige mineraler for huden.

Re: Er Longovital bedre end andre vitamin/mineralpiller?

af tjow » 18. jun 2010, 11:20

Hej!

Prøvede en overgang at spise Longo Vital med ginseng, hvilket overhovedet ikke havde nogen positiv effekt for mig. Så læste jeg, at det er vigtigt, at man indtager de originale og ikke f.eks. dem, der er tilsat ginseng.

Generelt er vitaminpiller gode. Longo Vital er vist bare et eksklusivt kosttilskud med urter o.lign., så vidt jeg husker. Den er nok bare ekstra god, men ellers er vitaminpiller generelt med garanti gode.

Er Longovital bedre end andre vitamin/mineralpiller?

af 1956 » 6. jun 2010, 08:49

Hej

Kan mange steder se, at flere har gode erfaringer med vitaminpillen Longovital ifb herpes - måske er det bare afskrift fra hinanden - måske indeholder den nogle særlige vitaminer/mineraler/sporstoffer der har en gavnlig virkning på herpes - eller er det bare et tilfælde, fordi den måske i forvejen er kendt og har et stort marked?
Jeg er imidlertid ikke i tvivl om at det er en rigtig god ide at styrke kroppen - immumforsvaret - huden - gennem et tilskud af vitaminer og mineraler mv. for at holde herpesudbrud nede.

Er der nogen der kan gennemskue dette - synes ikke jeg har kunnet finde argumenter rette mod herpesproblematikken herfor.

Venligst

Den fortsat optimistisk søgende efter gode løsninger:-)

Top