Slutter livet her ....

Skriv et svar


For at hindre automatiserede tilmeldinger og indlæg, bedes du besvare spørgsmålet.
Smileys
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBkode er slået FRA
Smileys er slået TIL

Gennemgang af emne
   

Udvidet visning Gennemgang af emne: Slutter livet her ....

Re: Slutter livet her ....

af Mic » 21. apr 2019, 22:32

Hej Josefine,

Øv, det lyder kedeligt, men ved hvordan du har det.. jeg ventede også 2 år med at begynde at date.. Prøv at tjekke positivesingles.com ud, det er umiddelbart den der er flest aktive på ser det ud til.. der er ikke mange, men der er dog andre i samme situation :) Der er også herpes-dating.dk (ved dog ikke rigtigt om der er nogle aktive på den)

Re: Slutter livet her ....

af Josefine24 » 21. apr 2019, 21:34

Hej Mia..
Jeg kan så fuldt ud forstå dig og dine tanker.
Jeg blev smittet for 4 år siden, og det har været et helvede for mig siden.
Jeg er så bange for at åbne mit hjerte op for nogen og for overhovedet at møde nye.

Mic vil du ikke fortælle om de der datingsider?

Re: Slutter livet her ....

af Mic » 31. mar 2019, 20:57

Hej Mia,

Det har ændret en del for mig i mit liv kan man sige.. ingen engangsforestillinger overhovedet og jeg vil kun betro dette til en evt. partner som jeg føler mig meget tryg ved, så jeg vil anbefale dig at komme ud og date uden at tænke for meget over det i starten og hvis du endelig finder en du føler dig tryg ved så er det bare at fortælle det.. det er ikke så slemt som man forestiller sig. Jeg er selv på 'alm' dating app's, men også på 'positivesingles', det er jo blot folk i samme situation som os der er her.. :)

Re: Slutter livet her ....

af Mia » 23. mar 2019, 09:45

Hej Mic.
Tak for svar og har også godt hørt om datingsider for smittede med herpes men der breder sig bare en kæmpe sorg inde i mig blot ved tanken. For det er jo nærmest som at måtte erkende at nu er der ingen andre det vil have mig mere end en der er smittet. Det er for hårdt at tænke på og tror bare jeg vælger at forblive alene uden sexliv mere.

Re: Slutter livet her ....

af Mic » 8. mar 2019, 09:58

Hej Mia,

Jeg havde det ligesom dig da jeg blev smittet med hsv-1, men det er dog blevet lidt bedre med tiden, min læge fortalte at det ikke kunne smitte med mindre jeg har udbrud hvilket jeg nu ved er forkert. Jeg har aldrig haft udbrud udover det første, så det har ikke givet nogle skavanker, dvs. det eneste problem jeg har med denne virus er risikoen for at smitte den til en partner. Det ændrer måden man søger en partner på, dvs. man leder efter en man virkelig kan 'stole på' og man mener er accepterende. Jeg har nu haft sagt det til en enkelt som tog det fint, specielt når man ligger facts på bordet ala at 80% af befolkningen har hsv-1.. husk at der i øvrigt også er datingsider for HSV smittede (og der er da lidt danskere på dem også), lad mig vide hvis du er interesseret i hvad de hedder.

Re: Slutter livet her ....

af leaa96ab » 17. feb 2019, 13:50

Kære Mia. Har lige prøvet at sende dig en mail herinde, hvor jeg også har skrevet min private mailadresse til dig.. Lad mig vide, om du kan se den. Vil meget gerne støtte dig alt,jeg kan. Deler og forstår dine tanker og følelser. Mange læger foreslår, hvad din gør. Jeg er dog ikke enig, men ofte skal man erfare ting selv for at forstä.. Vi kan skrive mere på den ene eller anden mail, men mht. toiletbræt og smitte, vil jeg blot sige,at medmindre man rammer/gnubber kønsdelen på brættet, er der ingen grund til at frygte at evt. smitte ! Nu ved jeg ikke dit barns alder, men hvis det er et lille barn, der kunne finde på at tage hånden i kummen, er der heller ingen risiko, hvis/når man jo har trukket ud. Man mener,at ca. 80% i DK har antistoffer mod type 1. Antistofferne dannes inden for de første mdr. efter smitte. Altså er der rigtigt mange, med type 1, der ikke kan smittes, uanset at de aldrig har haft udbrud eller blot har haft fä som barn på læben.. Du er så meget mere end den smitte,du var sä uheldig at fä.. Du har jo stadig de samme interesser, den samme humor osv., og tror også dine gode venner vil mene det <3 Men selvfølgelig kan det ændre noget ved en livsanskuelse. Det har det også gjort for mig. Knus Leyla <3

Re: Slutter livet her ....

af Mia » 17. feb 2019, 11:36

Hej Leyla.
Tusinde tak for svar =0)
Min største sorg i dette mareridt er, at jeg på ingen måde mere kan se hvorledes jeg skal finde en kæreste eller være tæt på et andet menneske mere. Jeg vil altid skulle bære et skilt og primært blive defineret ud fra denne sygdom og hvem ønsker at være sammen med en person hvor det er rusisk roulette hver gang man er sammen. Når dette skal være starten på et nyt forhold kan jeg ikke se jeg nogensinde vil blive valgt når datingmarkede i forvejen flyder over med singler. Min læge siger jeg ikke behøvet fortælle nogen om det blot man bruget condom men kan godt se at det ikke er det generelle råd. Nogle siger vira overlever 10 sek uden for værten andre sted står 48 t. Nogle siger man ikke kan smittes via toiletsæde andre siger dette er muligt hvis man er uheldig og sætter sig lige bagefter ..... jeg ter mig nu som ocd ramt og spritter hele huset af, af skræk for at ramme min datter.

Nu sidder jeg tilbage med følelsen af at skulle blive gammel og dø alene og føler mig generelt som en spedalsk ....

Hvordan kan jeg nå dig privat for ved ikke hvordan man skriver på privatmail ?
Knus Mia

Re: Slutter livet her ....

af leaa96ab » 17. feb 2019, 10:37

Kære Mia. Gør mig ondt for dig.. Præcis som du, blev jeg smittet af en, efter 5 års afholdenhed. Så forstår dig ! Føles dobbelt uretfærdigt. Jeg har dog type 2. Du har type 1 genitalt, hvilket generelt set, betyder langt værre udbrud, hvis overhovedet.. Mange med type 1 genitalt får faktisk kun et udbrud ved smittetidspunktet! Smittefare er også betydelig mindre ved type 1 end type 2. Jeg forstår også,at man ikke vil udsætte andre. Sädan har jeg det selv. Jeg blev smittet i et 18 mdr langt forhold af en, der udmærket vidste, han havde haft herpes i årtier.. Men da rigtig mange flere har type 1 på læben via smitte som barn/meget ung, kan de ikke smittes på ny genitalt efter mange år.. Dvs,at hvis du var intim med en,der som barn har haft forkølelsessär, kan han ikke smittes påny.. Men ja, man bør tale sammen om det før sex. Mange ved ikke stadig,at type 1 kan smitte genitalt, mest ved oralsex, men at det er nøjagtig samme virus, der afstedkommer forkølelsessår på læben. Jeg forstår også din tilbagetrækning socialt. Det er ofte en alm. reaktion. Men det hjalp mig meget,at betro mig til en god veninde og min mor.. Da jeg først fik gjort det, følte jeg en lettelse og følte mig mere "normal". Flere af dinne venner har sikkert type 1,da så mange har haft forkølelsessår... Du er velkommen til at spørge om mere og også at skrive privatmail her. Jeg håber blot,at have kunne berolige dig lidt nu <3 Kh. Leyla

Slutter livet her ....

af Mia » 15. feb 2019, 13:31

Jeg rækker ud i håb om at der måske herinde er nogen der har haft det ligesådan. Jeg blev smittet i sidste uge efter 5 års afholdenhed. Han ved ikke han er smittet med herpes type 1 og har ingen udbrud haft i livet. Lidt spyt og kælen er nu resulteret i kæmpe udbrud i skridtet på mig. Jeg har pløjet mig igennem næsten alle oplysninger det findes og må erfarer at man vil altid kunne smitte selv om risikoen selvfølgelig er mindre i sygdomsfri perioder. Jeg er lammet af sorg da jeg aldrig vil kunne være sammen med en mand uden risiko for at smitte og dermed også må erkende at jeg for evigt skal være defineret af denne dom. Jeg vil aldrig udsætte andre for denne risiko og derfor aldrig mere være sammen med nogen. Jeg føler livet stopper her og min værste angst er bekræftet “jeg skal nu blive gammel alene”. Jeg har også skubbet mine venner væk for ingen fortjener at være med på denne rejse da jeg aldrig mere vil kunne være den glade pige jeg var og give andre nogen glade stunder og ord.

Top