Hvordan dyrker man lige sikker sex med herpes 2?

Skriv et svar


For at hindre automatiserede tilmeldinger og indlæg, bedes du besvare spørgsmålet.
Smileys
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBkode er slået FRA
Smileys er slået TIL

Gennemgang af emne
   

Udvidet visning Gennemgang af emne: Hvordan dyrker man lige sikker sex med herpes 2?

Re: Hvordan dyrker man lige sikker sex med herpes 2?

af Meeei » 11. jun 2020, 05:17

Jeg er også nystiftet.. Altså hvordan forholder i jer til oralsex? Det er virkelig det værste for mig, at skulle undvære det resten af livet 😣😪😭

Re: Hvordan dyrker man lige sikker sex med herpes 2?

af Mia » 18. feb 2019, 13:37

My21 har det præcis som dig og du er velkommen til at skrive privat.
Knus og tanker

Re: Hvordan dyrker man lige sikker sex med herpes 2?

af Mic » 20. jan 2019, 11:19

Hej My21,

Tog din læge en podning? Har du HSV-1 eller HSV-2? Min læge oplyste mig aldrig om min type, men det er relevant også lige at få den med (han gad åbenbart først at oplyse mig om det da jeg kontaktede ham 4 år efter min diagnose).

Hvad med at du opretter dig på en datingside for folk med HSV? F.eks. positivesingles.com, der er ikke mange danskere, men der er dog nogen.. og derudover er der en hemmelig fb gruppe du kan blive medlem af hvis du vil dele med ligesindede.

Ny diagnosticeret

af My21 » 12. jan 2019, 02:43

Jeg har lige fået diagnosen idag og min verden er virkelig bare brudt sammen på alle tænkelige måder.. har ikke haft sex i 3 år fordi jeg har haft de her vildt usexede udbrud forneden og depression.. og det selvfølgelig rart at høre at andre føler præcis det samme som mig.. fik bare en kort besked fra min læge her fredag eftermiddag, prøve viste herpes som jeg regnede med..
Jeg er fuldstændig ude af mig selv og kan slet ikke se en fremtid lige nu med diagnosen hængende over hovedet resten af livet.. min læge fik også en masse spørgsmål og en konstatering om at jeg kommer til at leve i cølibat og anskaffer mig 20 katte.
Det utrolig hårdt og leve med tanken og jeg ved ikke om jeg kan dele det med nogle, da det er et kæmpe tabu...
Og jeg ved bare slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv, jeg er mega ked af det og vred og frustreret.. føler virkelig livet er slut lige nu😭

Re: Hvordan dyrker man lige sikker sex med herpes 2?

af Buffy » 8. mar 2013, 22:49

Hej Fillelul

Jeg tager herpes piller Aciclovir, hver dag forebyggende, sådan som jeg læser medicinen virker, så virker den som en antivirus mens den er i kroppen.
Jeg har fået af vide af en anden pige som også har herpes genitalis, at hun skulle tage forebyggende medicin halvanden måned før hun skulle føde for ikke at smitte sit barn.

Så hvis man vil være så sikker som man kan blive, kan man spise medicinen og samtidig bruge kondom.

Held og lykke, dejlig fyr ham der. :)
Hej fra Buffy

Re: Hvordan dyrker man lige sikker sex med herpes 2?

af Arenze86 » 19. feb 2013, 20:40

1. Der er forskellige antistoffer for type 1 (munden) og type 2 (genitaler). Selvom du har dannet antistoffer mod type 1 er det derfor ikke ensbetydende med at du har antistoffer mod type 2. Du kan også have smittet dig selv med type 1 forneden (hvilken type sagde lægen du har?). Det kan godt gå i udbrud igen efter 10 år, det er der desværre ingen garanti for at det ikke gør.
Jeg har dog en lille teori om, at har man antistoffer mod type 1, så hjælper det dog alligevel lidt på immunsystemets kamp mod type 2 - men det står for min egen regning.

2. Du skal ikke absolut bruge kondom resten af dit liv. Det er en beslutning du må tage med din kommende partner. Min forlovede og jeg smed kondomet efter vi havde været kærester i et års tid. Han er blev derefter smittet ca. 6-9 måneder senere. Han er dog langt fra ligeså hårdt ramt som mig, og har kun udbrud få gange om året.
Jeg blev selv i sin tid smittet af en fyr der ikke har udbrud selv, og var derfor heller ikke klar over han havde vira i kroppen.

Jeg fortalte det bare som det var, da jeg mødte min forlovede i sin tid. Faktisk på første dag. Fortalte at det ikke var en problem, men at man selvfølgelig må tage sine forholdsregler. Fortalte yderligere om smitterisikoen (de 5 % i udbrudsfrie perioder). Han er her endnu, så han løb ikke skrigende bort ;)
Min generelle opfattelse er at mænd ikke er så hysteriske omkring det, som kvinder er.

Håber min svar hjælper dig.

Re: Hvordan dyrker man lige sikker sex med herpes 2?

af ååååårh nej » 18. feb 2013, 22:30

Hej.. jeg er ny på banen her.... jeg valgte en stille aften at besøge en fyr der var et par år yngre end jeg og vi fik ikke beskyttet os pg det kan jeg så hade mig selv for nu.... fik konsteret herpes idag, jeg er 25 år gammel og single og en uge efter min lille natloge udskejelse fik jeg først influenza symptomer og efterfølgende pissede jeg glasskår, har ikke haft kløe eller svie kun følelsen af glasskår når jeg tissede.
Jeg er forvirret og fortvivlet fordi jeg ligesom alle andre ikke kan finde noget ordentlig info.
1. Jeg har haft forkølelsessår massere gange da jeg var lille og min mor har tit på læberne men hvorfor har jeg så ikke dannet antistoffer mod det? Jeg har jo ikke haft et forkølelsessår i 10 år.

2. Der står flere steder man skal beskytte sig hvis man ikke har fast partner, men man skal vel også passe på ikke at smitte sin faste partner? Og betyder det jeg resten af livet skal bruge kondom uanset hvad?

Jeg fik noget af et slag i hovedet da de sagde det lignede et herpessår jeg havde fået fordi knægten jeg var sammrn med var helt fortvivlet og vidste slet ikke han havde det han har aldrig haft noget udbrud, så hvordan pokker kan han så smitte mig?

Jeg fik bare stukket den sædvanlige piece i hånden og nogle kondomer og fik at vide jeg skulle beskytte mig. Men er der nogen derinde der har ubeskyttet sex med deres partner og er der nogen der kan hjælpe med hvordan man som pige kan fortælle det til en fyr hvis det når dertil vil jo ikke fylde ham med løgn og sige det ikke smitter så meget
Håber nogen kan hjælpe mig?

Re: Hvordan dyrker man lige sikker sex med herpes 2?

af Gæst » 21. jan 2013, 21:21

Hej.

Det gør mig ondt at høre om alle dem der er blevet smittet, første gang er den værste tur at komme igennem.
Der er mange bekymringer der løber igennem ens hoved og det er svært at forstå at alting lige pludselig er anderledes.
Jeg kan anbefale jer at melde sig ind på http://www.herpesdating.dk her vil i kunne skrive med mennesker i samme situation,
ja måske finde en partner. "sammen burde vi kunne stoppe herpes smitte, ved at være oplysende,oprigtig og ærlig.

Held og lykken fremover.

Mange hilsner fra

Herpesdater

Re: Hvordan dyrker man lige sikker sex med herpes 2?

af Mills » 20. jan 2013, 14:05

Hej med jer! Jeg er også helt ny og det har godt nok været svært at forholde sig til.. Herpes gør helt klart mere psykisk ondt end fysisk.. Jeg bliver ved med at tænke tilbage på hvordan jeg var før og nu føler jeg mig bare som en omvandrende sygdom. Det er sgu træls, men hold da kæft hvor det hjælper at læse alle folks erfaringer med herpes. Jeg håber virkelig at jeg en dag 'glemmer' sygdommen og kan lærer at slappe af omkring sex igen. Jeg siger selvfølgelig også til mig selv at come ón, så er det sgu heller ikke værre, men når man har fundet en sød fyr som man skal til at dyrke sex med så er det sgu bare svært for mig og jeg aner ikke hvordan jeg skal få det sagt. Det er fandeme irriterende at det skal være sådan et tabu. Mine spørgsmål er også bare om man kan få finger og oralsex udenfor et udbrud eller skal man virkelig bare være bekymret resten af sine dage?? Shit mand det orker jeg i hvert fald ikke.. Hilsen den fortvivlede... Ps. Så mange svar som muligt ville jeg blive lykkelig over! :-)

Re: Hvordan dyrker man lige sikker sex med herpes 2?

af CryBaby » 16. nov 2010, 16:59

Syntes også virkeligt at husholdnings filmen var en nederen idé!

Jeg vil også være en af de heldige!!! :D

Top