Nedsat smitte af HSV-2 når partner har HSV-1?

Skriv et svar


For at hindre automatiserede tilmeldinger og indlæg, bedes du besvare spørgsmålet.
Smileys
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBkode er slået FRA
Smileys er slået TIL

Gennemgang af emne
   

Udvidet visning Gennemgang af emne: Nedsat smitte af HSV-2 når partner har HSV-1?

Re: Nedsat smitte af HSV-2 når partner har HSV-1?

af leaa96ab » 15. feb 2018, 04:35

Hej :-) Er ked af,det skete for dig, men er glad for,du har haft styrke til at være oprigtig og give en evt partner et valg og ret til at bestemme over egen krop! Jeg har også hsv 2 men ikke hsv 1. Jeg er ikke i tvivl om,at det i mit tilfælde, har betydet en del i forhold til smitte og svært forløb,at jeg ikke har hsv 1. Det ER med stor sandsynlighed, som du siger,at type 1 giver en vis modstandskraft mod type 2 senere. Jeg har læst dette adskillige steder. B.la i det internationalt anerkendte lægetidsskrift, JAMA (Journal of American Medical Association), hvor dette b.la nævnes. I magasinet, der findes på nettet, har verdens førende neurologer afdækket studier herom samt om de mange forskellige følgelidelser netop type 2 kan meføre. Men det er undersøgt og bakket op af flere. Desværre er læger herhjemme ret uvidende herom! Kh. Leyla

Nedsat smitte af HSV-2 når partner har HSV-1?

af Bette83 » 23. jan 2018, 20:49

Hejsa!

Jeg er desværre blevet afvist af en fyr, fordi han ikke kunne leve med risikoen for at blive smittet med Herpes G. Jeg har haft HSV-2 i 16 år og har sjældent udbrud. Kan efterhånden går der flere år imellem. Og udbruddene er meget små. Jeg er altid ærlig inden jeg er seksuel aktiv med nogen. Men der ER jo en lille risiko for smitte selv når jeg ikke har udbrud.

For første gang er jeg blevet afvist pga det. Men han ville så ikke noget seriøst med mig, og derfor kan jeg godt forstå han ikke vil risikere at smitte andre senere, hvis han skulle få det fra mig.

Nu har han så HSV-1. Og jeg læste et sted at risikoen for smitte med HSV-2 er mindre når man allerede har HSV-1.

Men er det overhovedet bevist??

Mvh mig

Top